Dovoz automobila iz inostranstva
Dovoz automobila iz Holandije, dovoz kombi vozila i automobila iz Holandije i Nemacke

Dovoz automobila Holandija - Belgija - Nemacka


Dovoz automobila iz iz inostranstva. Dovoz automobila i kombi teretnih vozila iz Holandije, Belgije I Nemacke, pomoc pri izboru I carinjenju vozila.

Pored dovozenja automobila iz Holandije, radimo I dovoz automobila I kombi vozila iz Belgije, gde isto mozemo da pruzimo pomoc pri carinjenju.

Takodje za dovoz kombi vozila I putnickih automobila iz Nemacke, zavrsavamo papirologiju I carinske usluge. TaxiMoj ima predstavnistvo u Holandiji, tako da za dovoz automobila iz Holandije mozemo, rezervisati i pogledati vozilo, kaparisati...

Sve sto je potrebno oko kupovne i dovoza automobila iz Holandije. Naravno, ovo vazi samo za stalne stranke, one koji su vec koristili nase usluge, bar jednom. Firma ”Taximoj” se bavi dovozom putnickih automobila, kao i kombi vozila iz inostranstva, prevashodno iz bilo kog dela Holandije, kao i iz Nemacke I Belgije. Trgovci Automobilima su dobro dosli i njih vozimo direktno do auto placeva gde su obezbedili vozilo. Naravno moguc je i transport vase slep prikolice do zeljene destinacije. Ukoliko nemate dovoljno iskustva u kupovini I odabiru vozila slobodno se javite pomoci cemo vam prilikom kupovine kao I oko export dokumentacije I carinjenja vozila.


Usluzni dovoz automobila Holandija Belgija Nemacka Cena, cenovnik - poziv


dovoz automobila cena

holandija belgija dovoz

Dovoz vozila Holandija