Prevoz putnika Srbija Holandija
Lux kombi prevoz putnika iz Srbije u Holandiju, najbolja cena

Lux kombi prevoz putnika Srbija Holandija Srbija Nemacka


Prevoz putnika, nasa firma se bavi prevozom putnika na relaciji Srbija, Nemacka, Holandija vec dugi niz godina.Lux kombi vozila I profesionalni vozaci su garant kvaliteta nasih usluga.

Lux kombi vozila I profesionalni vozaci su garant kvaliteta nasih usluga.Polasci su redovni I sigurni bez ijedne otkazane voznje od kad firma postoji.

Skrecemo paznju nasim strankama da se radi o prevozu putnika po sistemu, od vrata do vrata. Polasci (prevoz putnika) iz Srbije su subotom, a kombi prevoz putnika iz Holandije i Nemacke do Srbije Sredom.

Kombi prevoz putnika Srbija Holandija, Srbija Nemacka. Takodje skrecemo paznju putnicima da nisu ograniceni kolicinom prtljaga s tim sto su prve dve torbe uracunate u cenu karte a svaka naredna se naplacuje.Vece kolicine prtljaga treba samo unapred naglasiti prilikom rezervacije karte da bi vozaci ostavili dovoljno mesta u prikolici. Nase planirane rute su Beograd, Novi Sad, Subotica, Budimpesta, Bec, Passau, Regensburg, Frankfurt, Koln, Dusseldorf, Arnhem, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Emmen,Groningen, odnosno ukoliko ima potrebe Nemacku prolazimo pravcem Munchen, Ulm, Stuttgart, Mannheim. Na pitanje: Koja je cena karte, cena prevoza iz Srbije do Nemacke, ili do Holandije, posaljite mail, ili pozovite. Takodje u slucaju da je u pitanju prevoz preko 5 putnika polasci su moguci istog dana. Nasi telefoni su vam dostupni 24h 365 dana u godini. Hvala ste izabrali firmu TaxiMoj.


kombi prevoz putnika Srbija, Nemacka, Holandija, Srbija


Prevoz Srbija Holandija

Cena karte Srbija Holandija

Prevoz Do Holandije