Selidbe Holandija Srbija
Kompletne selidbe i transport robe iz Holadije u Srbiju, cena selidbe TaxiMoj kontakt

Selidbe i transport robe iz Holandije u Srbiju, iz Srbije u Holandiju


Tranasport robe i selidbe Holandija Srbija. Nasa firma se bavi transportom robe, zbirnim prevozom, kao i kompletnim selidbama iz Holandije u Srbiju.

Od osnivanja firme mozemo se pohvaliti sa preko stotinu uspesno obavljenih selidi iz Holandije u Srbiju i sa isto toliko zadovoljnih klijenata. Sve selidbe iz Holandije u Srbiju su uradjene profesionalno.

Skrecemo paznju klijentima da je u slucaju selidbe samo potrebno minimum 30 dana ranije najaviti selidbu Holandija Srbija, proslediti nam mailom specifikaciju (kolicinu, spisak) selidbenih stvari da bi blagovremeno obezbedili slobodnu prikolicu.

Radi lakseg planiranja selidbe iz inostranstva, selidbe iz Holandije u Srbiju, slobodno nas pozovite. Zapremina nase prikolice je 12 kubika, to jest (12 kubnih metara), dimenzije prikolice su 4m duzina 1.8m sirina 1.6m visina. Ukoliko je potrebno moguce je obezbediti I dodatni prostor u kombi vozilu ili uraditi selidbu u dve ture. Cena selidbe, ili cene selidbe iz Holandije u Srbiju su vise nego povoljne, a zavise iskljucivo od mesta utovara robe, tj.istovara I vrednosti robe, odnosno carinskih troskova.


Kompletna i profesionalna selidba Holandija Srbija. Selidbe iz Holandije u Srbiju


Selidbe iz Holandije

selidba Srbija Holandija

Holandija Srbija selidba